CAT | CAS | FRA | ENG

porfit_image01 porfit_image02

A Construccions Pòrfit ens dediquem a construir. És el que sabem fer i és el que ens agrada fer.

Som ja la tercera generació dedicada a l’ofici de forma continuada des del 1948 i coneixem a fons el nostre entorn, un dels punts més atractius de la Costa Brava: El Port de la Selva, a l’Alt Empordà.
Dos antecedents que avui ens permeten combinar tradició i modernitat, experiència i innovació.

Els nostres àmbits de treball són diversos: edificació, obra pública, obra civil, reformes, rehabilitació i manteniment.

Per a qualsevol projecte, com a primer pas, som partidaris d’un diàleg complet amb els tècnics i el client. Estem oberts a qualsevol consulta, abans, durant, i també després, de les obres. La nostra experiència i també la nostra exigència ens permeten garantir la qualitat del resultat final. I tenim arguments per a defensar-ho: un equip tècnic d’estudi i pressupostació detallada; maquinària i infraestructura pròpia i un grup humà seriós i professional.

A més, des de Pòrfit estem en disposició d’assumir la gestió d’obra amb la subcontractació dels industrials i professionals necessaris. Som els primers interessats en cuidar el projecte fins l’últim moment i procurem que la qualitat dels acabats sigui una marca que ens distingeixi. Aquest ha estat sempre el nostre compromís i el mantenim també avui a totes les nostres obres.